Ajax nådde finalen på 73%

  Mauricio Pochettino har innrømmet at han fant Lionel Messi Champions League-mesterskapet mot Liverpool smertefullt å se på. Donny van de Beeks førstebensmål har satt Ajax i poleposisjon for å nå en første finale i 23 år, med Tottenham som trenger å bryte ny bakke. Likevel, kreditt til Ajax for å ta det rett til Tottenham, noe som også den nederlandske siden har gjort til Real Madrid, Juventus og mange andre. Spillere i ajax drakt har forbauset oss igjen og igjen.

  Den nederlandske siden dominerte den første halvtime av spillet og Spurs kunne ikke etablere noen form for fotfeste. Pochettino kom tilbake til temaet for Jan Vertonghen, som ble tvunget ut av Ajax-spillet i 39 minutter etter en kjappelig kamp i hodene. Uten Harry Kane og Son Heung-Min så Tottenham ut som det var ute av ideer om hvordan å håndtere press og bryte ned nederlandsk lagets backline. Ajax er godt rustet til å nå en første UEFA Champions League-finale i 23 år som de bærer fotballdrakter og ønsker at Tottenham holder en smal ledelse fra første etappe.

  Fivetirtyeight.com setter nå sannsynligheten for at Ajax når den endelige på 73% - opp fra 51% før kampen. Selv på dette stadiet, selv under dette presset, selv med et sted i historien innen berøring av avstand, holdt Ajax sin nerve og spilte.

  Verwante Tags

  ajax drakt fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!