Det var muligheter for å ta Ronaldo for AC Milan

  Tidligere AC Milan sportsdirektør Massimiliano Mirabelli har avslørt at rossoneri var svært nær å signere Cristiano Ronaldo i løpet av sommeren. Men han fortalte Telelombardia hvor nær han kom til å signere den tidligere Real Madrid og Manchester United-stjernen, samt Ronaldo som tilsynelatende villig til å ofre Champions League-fotball som følge av flyttingen.

  Selv om det kan vise seg å være vanskelig å lese for supportere i AC Milan Drakt, har Mirabelli tilbudt flere detaljer om hvordan samtaler utviklet seg over muligheten for å signere Ronaldo. I et intervju med Sportitalia forklarte Mirabelli at Ronaldos flytte til San Siro faktisk var nært, men ble blokkert av Yonghong Li (ugh) og det kinesiske eierskapet.

  Den italienske sa: "Fassone og jeg motsatte ikke oss selv. Det var mulighet. Jeg ble fortalt at det var muligheter til å ta Ronaldo." Vi sluttet ikke oss selv. "Juventus fortsetter å dominere denne sesongen, delvis takket være deres tur gjennom med å signere Cristiano Ronaldo, og Milan deles inn i Fabio Borini i to sammenhengende kamper. Ved å bruke fotballdrakter, kommer Ronaldo utvilsomt som en nøkkelfigur for Torino-gigantene når konkurransen spiller ut.

  Verwante Tags

  AC Milan Drakt fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!