Dybala går ingen steder

  Sampdoria sørget for at Massimiliano Allegri avsluttet sin stilling som leder av Juventus på et surt notat ved å slå Serie A-mesterene 2-0 på Stadio Luigi Ferraris på søndag. Allegri, som vant fem Serie A-titler med Juventus, markerte sin 38. forskjellige startlinje i så mange league-kamper denne sesongen. Fans i Juventus Drakt forventer deres større ytelse. Juventus har ikke nærmet seg Manchester Citys leder Pep Guardiola for å erstatte utgående lederen Massimiliano Allegri, ifølge sportsdirektør Fabio Paratici.

  Det hadde vært noen rapporter i Italia at Guardiola, frisk fra å vinne hjemmebane med Manchester City, ble satt til å pakke Premier League inn og flytte til Torino. Og det ser ut til at Torino-gigantene har fått sin mann etter at Sarri bestemte seg for å ringe tid på sin Chelsea-spell, til tross for at han bare kom til Stamford Bridge i fjor sommer.

  Forfriskende et lag om den 34 år gamle Ronaldo og skape en gruppe som er god nok til å legge til suksess for UEFA Champions League til innenlandsk dominans, er ingen enkel oppgave. Også Paratici ser Dybala som viktig i den søken, og insisterte spilleren, som signerte en ny femårsavtale i 2017, har på seg fotballdrakter og går ingen steder.

  Verwante Tags

  Juventus Drakt fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!