Guardiola: Vi viste ønsket om å konkurrere for hver ball som dyr

  Manchester City gikk tilbake til toppen av Premier League og påførte enda et nederlag på Manchester United med en 2-0 derby-seier på Old Trafford onsdag. Bernardo Silva har vært uten tvil den beste spilleren i Premier League denne sesongen. Den tidligere Monaco-mannen har vært så konsekvent, spesielt sent, med City som presser mot tittelen. Fans i fotballdrakter er veldig fornøyd med dette resultatet.

  Fernandinho hevder Manchester City har "ønsket om å konkurrere som dyr". Guardiola fortalte journalister: "Vi viste ønsket om å konkurrere om hver eneste ball som dyr. Jeg tror dette er ånden til et lag som ønsker å være mestere. "Mange i Manchester City Drakt holdt seg bak for å hilse sine helter som feiret på banen da resten av stadion tømmes raskt på heltid.

  Når det gjelder United, kan en enda glidning bare se at de faller ut av de fire øverste løpene med så mye konkurranse rundt dem. Det var et annet moralsk knusende slag for United, hvis svindlende håp om Champions League-kvalifikasjonen står overfor en annen streng test på søndag. Det var tid for noen levende historie. Det var på klippen at standarden ble satt.

  Verwante Tags

  fotballdrakter Manchester City Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!