James Rodriguez scoret 14 Bundesliga mål i 43 skudd for Bayern

  Bayern München vil ikke utøve sin mulighet til å signere James Rodriguez på permanent avtale, har styreleder Karl-Heinz Rummenigge bekreftet. Beslutningen ble tatt fordi han kom for å se meg før sesongens slutt spør meg om ikke å ta opp muligheten, sa Rummenigge, Bayerns leder, tysk media. Den 27-årige colombianske midtbanespilleren kom på lån i 2017 fra Real Madrid, og Bayern har muligheten til å kjøpe ham. James Rodriguez er en spiller som har vært gjenstand for mye spekulasjon gjennom hele sesongen. Men det har nå blitt avslørt at det ikke vil være tilfelle, med James å ha fortalt Bayern at han ikke ønsket å fortsette å bære Bayern München Drakt.

  Nå kan vi forvente at James kommer tilbake til Madrid, som uunngåelig vil selge ham til en annen klubb. Han ser ut til å ha ingen fremtid på Real Madrid. Han har vært knyttet til et trekk til Napoli, hvor han ville bli gjenforenet med trener Carlo Ancelotti. Rummenigge utelukkende kjøpte James bare for å få umiddelbar fortjeneste å selge ham.

  fotballdrakter, James Rodriguez scoret 14 Bundesliga mål i 43 skudd for Bayern og Rummenigge sa klubbens beslutning er ikke en refleksjon på hans kvalitet. Forventningen til hans andre sesong var veldig høy, men han kunne ikke få noen form for fart i sine forestillinger.

  Verwante Tags

  Bayern München Drakt fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!