PSG kan pusse sine poeng totalt på tirsdag

  Paris Saint-Germain fremover Neymar kritiserte noen av sine yngre lagkamerater etter at de mistet Coupe de France-finalen til Rennes 6-5 på straffer etter en 2-2-tegning i løpet av 120 minutter. Kylian Mbappe kunne ha tatt straffespark, men Neymars streikpartner ble vist på et rakt rødt kort for et uhell på Damien Da Silva dypt inn i ekstra tid. "Vi må være mer som menn i fotballdrakter, vi må være mer forente," sa Neymar til reportere i den blandede sonen.

  Den 27-åringen gjorde sin første start siden 23. januar, men klarte ikke å forhindre et 6-5 tap på straff etter en spennende 2-2-trening. Imidlertid forsøkte Neymar sitt beste for å dra PSG til seier i deres sammenstøt med Rennes, scoring i det 21. minutt og også trygt netting hans straff i skytingen. Fans i psg drakt føler også synd på dette resultatet.

  PSG ble også oppsiktsvekkende opptatt av Guingamp i Coupe de la Ligue kvartfinalen i januar - og avsluttet kjøringen av fem påfølgende titler. PSG-trener Thomas Tuchel innrømmet at han trengte noen dager til å tenke på å evaluere debut sesongen, og at situasjonen er "komplisert". PSG kan pusse sine poeng totalt i ligaen bort til Montpellier på tirsdag. Rennes vert Monaco på onsdag.

  Verwante Tags

  fotballdrakter psg drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!