Valverde: Vi er glade for Messi

  En Lionel Messi brace guidet Barcelona til seier over rivaler Espanyol i lørdagens katalanske derby. Etter kampen for Argentina igjen, returnerte Messi til Barcelona og trives som vanlig, scoring to ganger i 2-0-seieren over Espanyol i den katalanske derbyen på lørdag. Fans i Barcelona Drakt er galne om hans ekstraordinære ytelse. Ser på kampen, sa spansk fotballjournalist Graham Hunter at spilleren var heldig å være på banen. "I en andres bok, det er et rødt kort," sa han.

  Messi har uendelige ressurser som han bruker med intelligent: han kan skyte kraftig, han ser etter gapet, han slår målvakten inne i innlegget, han kan gå til keeperens side eller til og med brann i lav innsats. Dra på fotballdrakter, Messi har nå nettet åtte ganger i sine siste fire kamper for Barca og leder veien i La Liga-scorekartene med 31 mål, 13 foran lagkamerat Luis Suarez.

  "Messi er den samme spilleren med Barcelona og med Argentina, og han ville være den samme hvis han spilte med Australia," sa Valverde. "Alt jeg kan si er at vi er glade for ham." Dette var Barcas sjette suksessive seier, og som Ernesto Valverdes lag utvidet sin ubeseirede liga til 17 kamper. Barcelona er 10 poeng klar for andreplassen Atletico Madrid i LaLiga og står overfor Manchester United for et sted i semifinalen i Champions League.

  Verwante Tags

  Barcelona Drakt fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!